Luotettavaa tukkukauppaa ja maahantuontia jo 30-vuoden kokemuksella

Bat.Power Oy on vuonna 1991 perustettu, vakavarainen yksityisomisteinen suomalainen elektroniikan maahantuoja ja tukkujakelija.

Logistiikkakeskuksestamme toimitetaan tavaraa koko Suomeen. Uusi yli 6000:n lavapaikan logistiikkakeskuksemme Nokian kolmenkulmassa otettiin käyttöön keväällä 2023.

Liikevaihtomme on pysynyt kasvu-uralla myös viime vuosien kriisien keskellä: vuonna 2022 liikevaihtomme ylitti 22 miljoonaa ja vuodelle 2023 näköpiirissä 10% kasvu.

 

Bat.Power Oy on ympäristöasioiden edelläkävijä – omilla toimenpiteillämme vähennämme jatkuvasti
tuotteiden, pakkausten ja palveluiden sekä logistiikan hiilijalanjälkeä ja jätehuoltoon liittyviä ympäristöhaittoja.
Bat.Power Oy:lle on myönnetty ISO14001-ympäristösertifikaatti osoituksena vastuullisuudestamme.

 

Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluu mm. kulutuselektroniikkaa, pienkoneita, mobiili-lisävarusteita, esitystekniikkaa, teknisiä LED-valaisimia, Sähköautojen latausasemia ja päivittäistavarakaupan tuotteita. Valikoimissamme on tunnettuja tuotebrändejä sekä testattuja korkealaatuisia tuotteita. Asiakaskuntamme koostuu maamme suurimmista jälleenmyyjistä, johtavista ammattilaisista ja erikoisosaajista.

 

Tavoitteemme on luoda- ja ylläpitää pitkäkestoisia asiakas- ja päämiessuhteita. Kustannustehokkuus, toimitusvarmuus ja joustava palvelu kuuluvat ydinosaamiseemme ja ne luovat vakaan pohjan luotettavalle yhteistyölle. Moderni ERP-järjestelmämme on integroitu kumppaneidemme järjestelmien kanssa. Jatkuva prosessien- ja järjestelmän sähköistäminen tehostavat hankintoja, tuotehallintaa sekä logistiikkaa ja ne tuovat mukanaan merkittäviä kustannussäästöjä.

Palvelemme asiakkaitamme myös verkossa kumppanisivustomme kautta 24h vuorokaudessa.